Post by alropjasasan on Feb 23, 2022 5:32:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farm Town Village Build Story ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farm Town Village Build Story IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack vir ▞▞▞
▞▞▞ Farm Town Village Build Story 2022 version ▞▞▞
Najslabša igra vseh časov
Mislim, da je nekaj narobe z ekonomičnostjo igre, ker je nadgradnja prostora za shranjevanje tako težka! prostor za shranjevanje se je prehitro napolnil in ga nisem mogel nadgraditi, tako da nisem mogel zbrati proizvedenih stvari in se je zataknil na točki, ki ni mogel niti zbirati (ali prodati izdelkov) niti nadgraditi skladišča... zato sem moral odstrani igro...
Želim si videti naslednjo novo igro na kmetiji😍 in novogradnjo novih prigrizkov novih ljudi
Zelo dobra izkušnja 💯
To je težka igra, ker se skedenj hitro polni, potem imam dodatke za ure, da dobim stvari, ki jih potrebujem za nadgradnjo
bilo je super, ampak ali moram doseči raven sirtenta, da zgradim obor za krave
Ta igra je prvič zelo zanimiva........in nadgradnja zelo dolgočasna in silos hitri poln
Farm Town Village Build Story கேஷுவல் sdyl
igra je tako zabavna, da so nadgradnje tako neverjetno navdušene. vsi bi ga morali oceniti s petimi zvezdicami
Shramba je bila takoj polna. Nimamo dovolj draguljev za nadgradnjo.
Buddy Toss Gündelik jhz
Všeč mi je ta aplikacija, igram jo z veseljem, zaradi katere se spomnim svoje rodne vasi
Ta igra je super. In to je nekoliko enostavno, vendar je kul. Vsak ga mora igrati
Po 15. stopnji moja ne bo delovala
NIČ ZVEZDICE OD MENE DO POPRAVKA . Prosimo, olajšajte odstranjevanje odmrlih rastlin, ne morete igrati igre z več mrtvih kot rastočih pridelkov/rastlin, igro sem izbrisal zaradi tega, niste dobili nikjer in to ni tako, kot bi igrali igro, v kateri želite uživati ,
všeč mi je ta igra
Ne dovolj dolgo, vendar so te igre všeč
nisem preveč navdušen nad igro
Zelo lepa igra in kmetovanje v mojem hobiju
Zelo rada imam 😘😘😘⛲🏡 slavna hiša
skedenj se prehitro polni in ne moreš pokazati ničesar naravnost iz svojega skednja in res 1200 $ za trg? to je smešno, ko so vsa naročila, ki jih dobiš, stvari, ki jih še ne moreš urediti, zakaj ne misliš, da ne bo šlo v tvoj hlev. morate nam dati druge načine za prodajo stvari in znižanje cene za trg
Dodajte možnost dodajanja prijateljev s seznama stikov v telefonu Android in dodajte možnost prijave v Google Play za ljudi, ki nimajo Facebooka, in dodajte okraske, da morate dodati Googlovo storitev v oblaku, da lahko ljudje naložijo svojo kmetijo in ni treba začeti znova zaradi vsega dela, ki so ga opravili, da bi prišli tja, kjer so
Ta igra bi dobila 5 zvezdic, če bi odpravila določene težave. 1. Širitev zemljišč ne bi postala dražja vsakič, ko kupite zemljišče. 2. Drevo, rože in sadje ne bi umrli po 3-kratni uporabi. Ko ga enkrat kupite, naj bodo za vedno dobri 3. Ne zahtevajte naročil, ki jih še niste kupili.
Farm Town. ファームタウン: ハッピービレッジデイ ミニゲーム wqz
Farm Town Village Build Story கேஷுவல் rdx
prisilil me je, da sem založil denar, ne morem izbrati svojega lgina
Ni mi všeč, kako moramo porabiti kovance za gojenje pridelkov. Prosimo, spremenite to v prejšnjega, v katerem lahko gojimo rastline, ne da bi porabili kovance.
super super igra, prosim, naredite farm town 2 tudi zelo zanimivo igro, hvala za to lepo igro
GOOGLE se ne bo povezal za shranjevanje podatkov igre. Obrnil sem se na Google in rekli so, da morate VI, da morate razvijalec odpraviti to težavo z vašo aplikacijo. Poslal sem e-pošto in vidim, da niste pripravljeni pomagati in odpraviti te težave, ampak kot vedno želi naš denar za smešne oglase poslov, ki se vedno znova pojavljajo. Zakaj bi kupovali, če ne moremo shraniti napredka igre! Bi končno odpravili težavo? !!
slaba slaba slaba igra
hamesa yah upgrade storage batata hai na koi crop cut hota na kuch bhi hota hai kaise ye game khela jayega
Prosimo, posodobite to igro. Ta igra mi je zelo všeč.
res najboljša kmetijska igra!!!! res je najboljši
yyy
To mi je všeč..... Lepo je igrati ..... vendar je za izdelavo katerega koli artikla potrebno veliko časa ...... Ta čas morate skrajšati, da dobite vedno več ocen..... .
Resnično obožujem to igro, vendar sem jim poslal dve vprašanji in nisem imel odgovora, ali mi lahko kdo pove, kako vse svoje naprave potopim v igro
Začetek je zelo počasen dolgočasen proces in v tej igri ne morete priti nikamor, razen če kupite dragulje.
Ni primerno, saj je ponovitev kmečkih iger iz 1000-ih