(Android/iOS) Toy Block Boom - Classic \u0026 Crush \u0026 Blast oszukiwać kod więcej kryształów
Feb 23, 2022 5:00:39 GMT
Post by alropjasasan on Feb 23, 2022 5:00:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toy Block Boom - Classic \u0026 Crush \u0026 Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toy Block Boom - Classic \u0026 Crush \u0026 Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać kod więcej kryształów ▞▞▞
▞▞▞ Toy Block Boom - Classic \u0026 Crush \u0026 Blast 2022 version ▞▞▞
Toy Block Boom - Classic & Crush & Blast Опуштене vmbq
Ta gra jest niesamowita! Wiele reklam, ale możesz je od razu naprawić. Uważam, że to naprawdę łatwa gra, głównie dlatego, że daje o wiele więcej ruchów niż potrzebujesz. Ale nadal fajnie jest wymyślić wszystkie właściwe ruchy. To fajna gra, kiedy twój mózg jest zmęczony, jest relaksujący i daje mózgowi odpoczynek od zbyt wielu wyzwań.
Świetna gra na zabicie czasu. Śliczna animacja. Muzyka nie jest denerwująca. Lubię to grać.
Ciekawa gra do grania dla facetów.. Daję 10☆ ponad 10...
To bardzo relaksująca gra. Nie mogę przestać grać. Kocham kocham wszystko w tej grze grafika jest fantastyczna Przyjdź i zagraj, spodoba ci się ta gra
Właśnie zainstalowany. Jak na razie dobrze..!!
Zabawna gra!!
Bardzo fajna gra dla dziecka, zbyt łatwa dla mnie, ale dobrze się bawię.😍
Toy Block Boom - Classic & Crush & Blast Pro příležitostné hráče zgy
Zabawna urocza gra.
Tak samo jak w innych grach, ale jest coś przyjemniejszego w tej grze, która jest bardzo lubiana
Podoba mi się ta gra 😆 ale ponieważ ciągle się zawiesza, kiedy pojawiają się darmowe spiny 😠 muszę odinstalować 😕 😣 @ Poziom 263, aby znaleźć nową grę. 😐.
Dobra gra! Uwielbiam to, że nie ma wymuszonych reklam 😊
Za dużo reklam.
Fajna gra, która pozwala mi po prostu odpocząć i dobrze się bawić.
Ten sam stary, ten sam stary. Zabawa na początku, a potem zapłać za grę. Te same chciwe śmieci z tych samych złych śmieci ludzkiej rasy. Każdy, kto daje to powyżej jednej gwiazdki, albo nigdy nie grał w tę grę, albo jest wyjątkowo głupi, by zapłacić za to pieniądze. Usunięto
Za dużo dodaje, usuwam tę grę
Na razie ale jeśli zaczniesz prosić o pieniądze. Nie ma mnie.
jako 60-letnia kobieta jestem zdumiona radością, jaką czerpię z tej gry. rozjaśnia mój dzień Lubię koleżeństwo z kolegami z drużyny. bardzo dziękuję za stworzenie tej wspaniałej gry! Błogosławię was wszystkich pocałunki pocałunki pocałunki
Ciesząc
To jest świetna gra! Najlepszy w historii! Kolorowe i zabawne! WCIĄGAJĄCY!
Czas na aktualizację! Moja gra się powtarza... fajna gra, ale zaktualizuj...
Bardzo podoba mi się ta gra, naprawdę ładna grafika, łatwa do zaangażowania całej rodziny, na przykład możesz wybrać, kiedy oglądać reklamę, aby uzyskać bonus, ładnie 👍
Za dużo kolorów, ciężko w oczy.
Ta gra jest przyjemna. Nie za łatwo wygrać, nie za ciężko, w sam raz.
Za dużo reklam
Kiedy zdobędziesz darmowe spiny, zatrzymaj się tylko na 100 lub 200 i nic więcej, co nie jest w porządku!!!!
Tak trudno to zobaczyć, dlaczego kwadraty są tak małe? I dlaczego ciasteczka, to nie są zabawki. To trochę nudne, próbować przebić się przez milion ciasteczek, które się nie ruszają.
Istnieje mnóstwo ulepszeń, które pomogą ci w grze. Niektórych z nich nie widziałem w innych grach typu blast. Do tej pory mam BLAST.
Dzięki jeszcze raz
Absolutnie UWIELBIAM tę grę! Dlatego prosimy o częstsze dodawanie kolejnych poziomów!
Omg, reklam jest za dużo. Gra jest w porządku.
Właśnie zacząłem grać, jak dotąd tak dobrze
W porządku, właśnie zacząłem grać w tę grę
Zabawna gra plus niewiele reklam..
Toy Block Boom - Puzzle Blast 休閒 jlhj
cieszę się, że mogę być częścią tej gry i mam nadzieję, że będzie to świetny czas dla nowej drużyny, aby móc grać z tobą, twoją rodziną i przyjaciółmi
W porządku.
Świetna gra! Zabawa dla każdego i wyzwanie. Muzyka jest chwytliwa, a postacie też są zabawne.
Jak dotąd fajna gra.
Toy Block Boom - Classic & Crush & Blast Казуални hin
Uwielbiam gry, które pomagają w myśleniu strategicznym!!
Dobra gra do grania w dobrą grafikę
Porównywalne lub lepsze niż inne gry blokowe! Świetny kolor i grafika.
Grand Mountain Adventure กีฬา wls
Dobra gra
Bardzo zabawne, warte grania, aby rzucić wyzwanie swojemu mózgowi i zabić czas.
Ciągle się zamyka i nie daje nagród
👍.
Fajna, łatwa gra